Subscribe Us


8 OCAK 2024- TARSUS MEKTUBU


 

8 OCAK 2024- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………

 

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI

 ALİ BABACAN BUGÜN TARSUS'A GELİYOR.

8 Ocak Pazartesi günü 5 ili kapsayan seçim programı kapsamında Tarsus’u ziyaret edecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 8 Ocakta Tarsus'a geliyor.

Babacan, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen,ve Genel Merkez Yöneticilerinden oluşan bir heyetle birlikte Tarsus'ta öncelikle esnaf ziyareti ve birtakım ziyaretler yapacak.  Ardından teşkilat mensupları ve Tarsuslularla bir toplantı gerçekleştirecek.

Son olarak Saat 18:30’da Tarsus Belediye’si Nikah Salonu’nda Aday Tanıtım Programı’na katılacak olan Babacan, DEVA Partisi’nin Tarsus ve Mut Belediye Başkan Aday’ları Ramazan Yıldırım ve Fatma Çelik Kovan’ı kıymetli hemşerilerimize tanıtacaktır.

Mersin Milletvekili Ekmen, Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay, Tarsusluları, basın mensuplarını ve DEVA Partisi’ne gönül veren herkesi Aday Tanıtım Programı’na davet etti.

………..…OOO……………

TARSUS BOLATLI’DE CİNAYET

Bolatlı da kocası tarafından öldürülen 41 yaşındaki 3 çocuk annesi toprağa verildi. Olay,  Bolatlı Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli koca, olaydan sonra kaçarken 5 yaşındaki torununu da alıp gitmişti. Şüpheli daha sonra polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

………..…OOO……………

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN

ÇAMLIYAYLA BELÇINARI’NDA

MEZARLIK İÇİ YOL BAKIM ÇALIŞMASI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Çamlıyayla’da mezarlık bakım ve altyapı güçlendirme çalışmaları sürüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla Koordinasyon Birimi ekipleri Belçınar Mahallesi’nde bulunan Ulumeres Mezarlığı, Merkez Mezarlık ve Çiyrin Mezarlığı’nda bakım ve onarım işlemini yerine getiriyor.

 

Büyükşehir ekiplerince, söz konusu mezarlık alanları içerisinde malzeme serimi ve yol revize işlemleri gerçekleştiriyor. İş makinaları vasıtasıyla uygulanan çalışmalar kapsamında, cenaze defin işlemleri sırasında vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların ortadan kaldırılması hedefleniyor.

………..…OOO……………

ÜLKÜ OCAKLARINDAN EĞİTİM

Ülkü ocakları Tarsus ilçe Başkanlığı olarak gençlerimize uygulamalı araç çalışma sistemi ve yol yardımı eğitimi uygulamalı olarak verilmiştir.

………..…OOO……………

 

- ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHİR

 TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA

 KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞAMAYA

 DEVAM EDİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşamaya devam ediyor.

 

Tarsus Şahin Mahallesi’nde yaşayan çocuklar ve aileleri bir kez daha Tarsus Gençlik Kampı’nın misafirleri oldular.

 

Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın’ın girişimleriyle otobüslerle kampa taşınan çocuklar ve aileleri, kampta unutamayacakları anlar yaşadılar.

 

Survivor parkurlarında heyecan yaşayan çocuklar, diğer oyun gruplarında da doyasıya eğlenme şansı yakaladılar.

 

Tüm misafirlere yemek ikramının yapıldığı programda, gezi aracıyla da bol bol tur atılıp kampın her noktası gezildi. Müzik eşliğinde halayların çekildiği etkinlikte, aileler çocuklarıyla güzel bir gün geçirdiler. 

 

Muhtar Hüseyin Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinin oldukça beğenildiğini kaydederek, “Tabi ki bunda en büyük şansımız Vahap Seçer Başkanımız. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Tarsus Gençlik Kampı emektarlarına da ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanlıgina Bağlı Tarsus Gençlik Kampında Çocuklarımızla Gibi Sendik.

Başta Mersin Büyüksehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap SEÇER Olmak Üzere Tüm Gençlik Kampında Çocuklarımızla Hizmet Eden Emekçilerine Teşekkür Ederiz.

 

………..…OOO……………

SITKI BABA CEM EVİNE TADİLAT

Tarsus’a bağlı eski beldelerden  şimdiki Yenice mahallesinde bulunan Sıdkı Baba Cem Evi’nde tadilat çalışmaları devam ediyor.
Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenice’de bulunan Sıdkı Baba Cem Evi’nde tadilat çalışmaları devam ediyor.
Sıdkı Baba Cem Evi’nde tadilatı yakında tamamlanacak.

 

………..…OOO……………

 

BUGÜN FİDAN DAĞITIMI

YAPILACAK

Tarsus’ta belediye ücretsiz fidan dağıtacak. Silajlık Mısır, Un, Tıbbi Aramatik Bitki, Fidan, Süs Bitkisi, Portakal ve Limon, Marul ÜCRETSİZ olarak halkımıza dağıtılacaktır.

8 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 14.00 de Müze arkası (Otopark) dağıtım yapılacak.

 

 

………..…OOO……………

EVİ YANAN ŞAHSA YARDIM

Hayata geçirdiği projelerle vatandaşların ihtiyacını karşılayan ve onların yanında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı sebeplerle evi yanan ve eşyaları kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlara da destek olmayı sürdürüyor. Tarsus’ta ikamet eden ve yaklaşık bir ay önce elektrik kontağında meydana gelen bir arıza sebebiyle evi yanan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Remzi Beyaz da Büyükşehir’in destek olduğu isimlerden biri.

 

Gerçekleştirilen destek kapsamında, evi yanan vatandaşların; buzdolabı, çamaşır makinesi, fırınlı ocak, bazalı yatak ve çekyat gibi demirbaş ihtiyaçları karşılanıyor. Tarsus’ta ikamet eden ve yaklaşık bir ay önce elektrik kontağında meydana gelen bir arıza sebebiyle evi yanan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Remzi Beyaz da Büyükşehir’in destek olduğu isimlerden biri.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

……….…OOO…………..


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar