Subscribe Us


Bozdoğan, 2024 Yerel İdareler Seçimine Memleket Partisi'nden girecek


 

CHP'den istifa ederek görkemli bir törenle Memleket Partisi'ne geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, 2024 Yerel İdareler Seçimine Memleket Partisi'nden girecek.

Memleket Partisi Genel Merkezi'de düzenlenen törenle Memleket Partisi'ne geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a, Genel Başkan Muharrem İnce, kendi Rozetini taktı.

Genel Başkan İnce, birçok partiden teklif almasına rağmen Memleket Partisini seçen Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan'a Memleket Partisi Ailesine hoşgeldin diyerek, Tarsus'a ve Tarsus halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Memleket Partili Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapması bekleniyor.

BİZİM MESELEMİZ

MEMLEKET MESELESİ

Bozdoğan ''Güzel Tarsus'umuzun riske edilemeyeceğini, ateşe atılamayacağını, halkın buna müsade etmeyeceğini bugün bir kez daha Ankara'dan dile getirdik...

Her zaman söylediğim gibi "HALK SİYASETİN ÜSTÜNDEDİR!" Dünkü onurlu mücadelemiz, Hak Hukuk Adalet şiarını taşıyamayan ve Cumhuriyet'imizin değerlerini kişisel hedef ve çıkarları uğruna kirleten zihniyetlere inat, bugün de; daha güçlü bir yürüyüşle sürüyor...

MESELEMİZ SİYASET DEĞİL

MEMLEKET MESELESİ...

Bugün, göğsündeki rozeti çıkarıp göğsüme takan bir Cumhuriyet Adamı Sayın Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'nin kıymetli kurmaylarına şükranlarımı sunuyor, Güzel Şehrimiz Tarsus'a; memleketime dönüyorum.'' dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar