Subscribe Us


20 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU


 

20 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN KADINLARIN

YANINDAYIZ MESAJI 

7’den 70’e her kesimden Tarsuslu vatandaşlar, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda kendini geliştirme fırsatı buluyor. Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde halk oyunları kursunu tamamlayan kursiyerlere Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından sertifikaları takdim edildi. Başkan Bozdoğan “Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında. Kadınlar için 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptım.” dedi.

 ………..…OOO………….. 

HALK OYUNLARI KURSU

SERTİFİKALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen halk oyunları kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikle kursiyerler gösterilerini sergiledi. Başkan Bozdoğan için şarkı söyleyen kursiyerler, hem eğlendi hem de sohbet etti.  Sertifikalarını takdim eden Bozdoğan, hayatlarında başarılar diledi.

 

 Başkan Haluk Bozdoğan, “Aslında bir kentin gerçek aydınlık yüzleri kadınlardır. Kadınlarımız için biz 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptık. Kadınlar için bu kentte ne yapsam az olduğunu da biliyorum. Ama az önce sizleri seyrederken gerçekten çok mutlu oldum. Gurur duydum çünkü Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında.” şeklinde konuştu.

 

“BANA DEĞER VEREN BİR BAŞKAN ŞU AN YANIMDA”

Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten bir başka kursiyer “Bir kadın olarak bana değer veren bir başkan şu an yanımda. Böyle bir başkan tarafından tekrardan yola devam etmenizi gönülden isterim.” dedi.

 

“BURADA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR GELİŞTİRDİK”

Tarsus Belediyesi’nin kurslarına katılmaktan memnuniyetini dile getiren bir kursiyer “Burada çok güzel dostluklar geliştirdik. Böyle yöneticilerin mutlu olmayı tanıması bizi daha da ileriye götürüyor. Çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

………..…OOO…………..

TARSUS’TA ÇİFTÇİYE DESTEK

İÇİN BUGÜN DAĞITIM YAPILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin *‘Destek Büyükşehir’den Üretim Çiftçiden’ sloganıyla yapacağı ‘Tarımsal Destek Töreni’ bugün Tarsus’ta yapılacak.

Belediye  Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla 20 Şubat Salı günü  saat 14.00’te  Tarsus Cumhuriyet alanında dağıtım  gerçekleştirilecektir.

………..…OOO…………..

TARSUS’TA ÜCRETSİZ KONSER

Bugün Tarsus Müzesinde ücretsiz konser etkinliği yapılacak.

Kültür bakanlığı ekibinin sunacağı konser saat 14.00 de Müze giriş salonunda verilecek. Halka açık olup  isteyenler davetlidir.

………..…OOO…………..

ZAFER PARTİSİ LİDERİ ÜMİT ÖZDAĞ,

 TARSUS  ÇAMLIYAYLA VE MERSİN'DE OLACAK

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,  yakında Tarsus,

  Çamlıyayla ve Mersin'de olacak. Özdağ 22 şubatta

Tarsus otobanda karşılanacak.

Aynı gün Çamlıyayla Tarsus, Mersin ziyaretleri

Yapacak. 23 ve 24 şabattada Mersin 2. Bölgeyi

Ziyaret edecek.

Belediye başkan adaylarının tanıtımına katılacak.

Çamlıyayla’da Ömer Söker Tarsus’ta Hikmet Arık

Başkan adayı oldu.

 

………….OOO……………

BOZDOĞAN TAZİYEDE

Tarsus belediye başkanı ve başkan adayı Haluk Bozdoğan, iyi günde de ktü günde de halkın yanında.

Bozdoğan taziyede.. Yarbay Şemsettin Mahallesi’nden vefat eden hemşehrimiz Sabriye Kılıç’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bozdoğan ‘’Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.’’ Dedi.

 

……….…OOO…………..

TARSUS KAYMAKAMI ÇUKUROVA HAVALİMANINDA

İNCELEME YAPTI

Tarsus Kaymakamı ve Çukurova Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Akyüz, Çukurova Havalimanın'da inceleme ve ziyarette bulundu.

 AKYÜZ, ilçemizde yapımı devam eden yakın zamanda faaliyete girecek olan Çukurova Havalimanın'da inceleme ve ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

……….…OOO…………..

İSA MAKAL’IN TALEBELERİNDEN BİR BAŞARI DAHA

Halter Milli takım  antrenörü Tarsuslu İsa Makal ‘’Büyükler Avrupa Halter şampiyonasında kapanışı çok güzel yaptık 109 kg sikletinde yarışan sporcumuz Onur Demirci 207 kg silkme yaparak Büyükler Avrupa ikinciliğini elde etti. Şampiyonayı 2 altın 4 Gümüş 4 Bronz toplam 10 madalya alarak tamamladık.Beraber görev yaptığım milli takım Antrenörleri Mehmet Doģan ve Gökhan Kuşçuoğlu na ve şampiyonada ter döken sporcularımıza teşekkür ediyorum...’’ dedi.

……….…OOO…………..

TİY, BU HAFTA BAY

Tarsus İdmanyurdu bu hafta maç yapmayacak ve bay geçecek.

TFF 3. ligde yer alan  Tarsus İdmanyurdu geçen haftaki Arguvan maçından 2-0 galip gelerek üç puan çıkarmıştı.

 Bu hafta fikstür gereği bay geçecek.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

……….…OOO…………..


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar