Subscribe Us


24 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU


 

24 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

ARATOS FELSEFE OKULU'NDA CUMARTESİ DERSİ

Aratos Felsefe Okulu'nda dersler devam ediyor. Bu ay Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. Sedat Kanadlı hocamızın sunacağı «Eleştirel Düşünme Eğitimi» başlıklı ders yapılacaktır. Aratos Felsefe Dergisi ve Tarsader ortak etkinliği  bugün- 24 Şubat 2024 Cumartesi saat 14.00'te Tarsus'ta St. Paul Kuyusu yanı MBB Tadeka binasında yapılacaktır.

……….…OOO…………..

MÜZE MÜDÜRÜ MERSİN’DE

MDO BALE MÜDÜRÜNÜ

ZİYARET ETTİ

Tarsus Müze müdürü Doğukan Alper , Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürü Serbülent Biçer’i ziyaret ederek “Müze Konserleri” konusunda bilgi alışverişinde bulunduk.

……….…OOO…………..

ÖZDAĞ BÖLGEMİZDE

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirip partisinin aday tanıtım programına katıldı. Özdağ, Mersin'deki programları kapsamında Çamlıyayla ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Tarsusa da geçen Özdağ, Yarenlik Alanı'nda parti otobüsünden hitap etti. Daha sonra Akdeniz ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Özdağ, Mersin'de  bugün gezecek.

……….…OOO…………..

MİLLİ YOLCULAR, İYİ PARTİ

ADAYINI DESTEKLEYECEK

Tarsus’ta belediye seçimlerine aday çıkarmayacak olan Milli Yol Partisinden (MYP) bir basın açıklaması geldi. MYP Mersin il başkanı Alperen Hasan Köse ve Tarsus ilçe başkanı Zekeriya Nuranoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde  belediye başkan ve Meclis üyesi adayı çıkarmayacaklarını, bunun yerine İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Yunus Seven’i destekleyeceklerini deklare ettiler.

Açıklamada özetle “Yaşanabilir bir Tarsus için ince eledik sık dokuduk. Tarsus’umuzu yönetmek isteyen siyasi parti belediye başkan adaylarını biliyoruz. Yaşadığımız ve sevdiğimiz

Tarsus’a istenilen hizmetleri  sunabilecek, Tarsus için verdiği sözleri yerine getirebileceğine inandığımız vizyon ve misyon sahibi olan sayın Op. Dr. Mehmet Yunus Seven bey Tarsus belediye başkan adayımızdır” denildi.

……….…OOO…………..

ANIT MAHALLESİNDE

YARALAMALI KAZA

Dün Tarsus Anıt  mahallesinde yaralamalı kaza meydana geldi.

60 yaşındaki adama çarpan araç adamı başından yaraladı.112 ambulans ekibi yaralıyı kaldırırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

……….…OOO…………..

MHP'Lİ UYSAL GELİYOR

MHP Mersin Milletvekili Tarsuslu Levent Uysal bu hafta sonu bölgemizde olacak. Uysal'ın yerel seçimler öncesinde Mersin ve Tarsus gibi diğer ilçelerden aday olan Cumhur ittifakı belediye başkan adaylarına destek vermek  için geleceği belirtiliyor.

……….…OOO…………..

DEVLET HASTANESİNE YENİ ASANSÖR

Tarsus yeni Devlet Hastanesine iki yeni asansör yapılacağı öğrenildi. Başhekim Sadık Emre Direk, Ekspres gazetesine yaptığı açıklamada,hastanede ihtiyaç duyulan iki yere iki yeni asansör yapılacağını söyledi. Şu anda hastanede 19 asansör mevcut olup yetersiz kalmakta.

 

……….…OOO…………..

TARSUS YENİ DEVLET 

HASTANESİNDE DOKTORA GÖZALTI     

Tarsus yeni Devlet Hastanesinde doktora gözaltı uygulandığı belirtildi. Bir doktorun hastalarını Adana’da özel bir hastaneye yönlendirdiği iddiası sonrası doktor H. İnin ifadesi alındı.

 

……….…OOO…………..

 

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

……….…OOO…………..

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar