Subscribe Us


29 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU


 

29 ŞUBAT 2024- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

AK PARTİDE YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Ak Partide geçen hafta mevcut  ilçe başkanı İlker Uyar’ın istifasının ardından yeni ilçe başkanı belli oldu. Halen belediye meclis üyesi olan Ak Partili Av. Abdurrahman Altınsucu, yeni ilçe başkanı olarak atandı.  Altınsucu görevine başlarken yeni yönetim kurulu üyeleri  de belirlenecek.  Belirlenecek yeni yönetim Cumhur ittifakı olarak Tarsus belediyesinin MHP li başkana kazandırılması için çalışacak.

………..…OOO…………..

MHP TARSUS’TA PROJE TANITIMI YAPTI

Cumhur ittifakının Tarsus’taki Belediye başkan adayı MHP ‘li Mahmut Tat, dün projelerini anlattı.

Aşiyan 1 Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya  MHP ve Ak Parti yönetimi,belediye meclis üyesi adayları ve  başkan adayı Mahmut Tat katılarak projeleri ve yapacakları hizmetleri anlattı.

………..…OOO…………..

KEMAL ERKEÇ’TEN SÖYLEŞİ

Tarsuslu Kemal Erkeç’ten Söyleşi..Erkeç, bugün TARDOBDER’in davetlisi olarak katılacağı proğramda Sevgi, duygu ve fedakarlık üzerine söyleşi yapacak. Söyleşi herkese açık olup saat 16.00’da başlayacak. Başkan Ümran Yıldırım etkinliklerinin halkı ve üyelere açık olduğunu, etkinliğin Otel Zorbaz arkasında bulunan dernek merkezinde gerçekleştirileceğini söyledi.

………..…OOO…………..

BOZDOĞAN KARŞI İTİRAZI KABUL EDİLMEDİ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan , belediye başkan adaylığına itiraz edenlere karşı İtiraz Dilekçesini verdi.  Ancak Mersin il Seçim kurulu itirazı kabul etmedi.

 Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin İl Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesinin kabul edilmemesinin ardından Ankara’ya gitti.


……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi                                        

……….…OOO…………..


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar