Subscribe Us


Haluk Bozdoğan ‘’İtirazımız reddedildi, bu bizi yıldıramaz’’


TARSUS-HABER-  Tarsus belediye başkanı Haluk Bozdoğan ‘’Değerli Tarsuslu Hemşehrilerim, bugün, Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ile birlikte, Ankara'da Yüksek Seçim Kurulu önünde adaylığıma yönelik basın açıklaması gerçekleştirdik.

Tarsus'un evladı olarak, 38 yıldır bu kentte halkıma derman olmaya ve hizmet etmeye gayret gösteriyorum. Yaptığımız itirazlar Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ancak biz, bu kente değer katma azmimizden ve halkımıza olan sorumluluğumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.

YSK'nın, MHP, DEM, İYİ PARTİ VE CHP’nin iş birliği ve imzalarıyla adaylığımın gasp edilmesi sonrası itirazımıza red vermesi bizi yıldırmayacak, aksine mücadelemizi daha da güçlendirecek. Hukuki olarak haklarımızı sonuna kadar arayacak ve bu kente hizmet etme azmimizi sürdüreceğiz.

Üzerimizde oynanan oyunları bozmak için kararlılıkla hareket edeceğiz. Bu Tarsus’a, halkıma, demokrasiye, haklarımıza yapılan büyük bir AYIPTIR.

Tarsus için verdiğimiz mücadelede, sizlerin desteği ile güçlenerek devam edeceğiz. Sonucu ne olursa olsun, hukuki açıdan haklarımızı aramaya (ANAYASA MAHKEMESİ) devam edeceğiz.

Ankara’dan tüm hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum.’’ Dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar