Subscribe Us


23 MART 2024-TARSUS MEKTUBU


 

23 MART 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUS’TA AŞIK VEYSEL’İ ANMA VE TÜRKÜ GECESİ BUGÜN

Tarsus’ta Aşık Veysel bu akşam anılıyor. St. Paul Anıt müzesindeki etkinlik

Bu akşam saat 20.00 de başlayacak.

………..…OOO…………..

SEMİH ÖZSU YENİ ANAYASA MAHKEMESİ  BAŞKANINI KUTLADI 

Yeni Anayasa mahkemesi başkanının Tarsuslu Kadir Özkaya olarak açıklanması kentimizde mutluluk yarattı. TADER başkanı Semih Özsu da yaptığı açıklamada,Tarsus’lu Özkaya’nın AYM başkanı olmasından büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

………..…OOO…………..

AYÇİÇEK TOHUMU DAĞITILDI

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında; %75 Hibeli Ayçiçek Tohumu dağıtım töreni Tarsus Ticaret Borsasında yapıldı.

Ayçiçek Tohumu dağıtım törenine Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri ERDOĞAN, İlçe Müftüsü Murat AKÇAY, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TEKE, Tarsus Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ahmet DURSUN Üretici Çiftçilerimiz katılım sağladı.

………..…OOO…………..

BAŞKAN AVCI KAYMAKAMLIKTA

Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis AVCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

………..…OOO…………..

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS ETKİNLİĞİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla düzenlediği Alzheimer Hastası ve Hasta Yakınlarına Müzik, Oyun ve Terapi Etkinliği Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ'ün katılımı ile gerçekleşti.

………..…OOO…………..

VATAN PARTİLİLER MEDYAD’DA
Vatan Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı sayın Murat Ünsal, MEDYAD cemiyetimizi ziyaret ederek çalışmaları ve siyasi gelişmelerle ilgili sohbete katkı sağladı.
Medyad başkanı Okan Çalışkan ''Vatan Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı sayın Murat Ünsal ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederiz'' dedi.

 

………..…OOO…………..

AVŞAR, OKAN ÇALIŞKAN’I

ZİYARET ETTİ

MHP Meclis Üyesi Danyal Avşar ve Hamza  Alışkan MEDYAD cemiyetimizi ziyaret etti. Başkan Okan Çalışkan ile görüştü.

Avşar ve Akışkan'a ziyaretleri ve siyasi sohbet katkıları için teşekkür ederiz.

………..…OOO…………..

-TARSUS BELEDİYESİ AÇIKLAMASI:

SEÇİM OTOBÜSÜNÜN BELEDİYE MATBAASINDA

GİYDİRİLDİĞİ İDDİALARI ASILSIZDIR.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın yerel seçimler için kiraladığı seçim otobüsünün belediyenin imkânları kullanılarak matbaada yapılan baskının ardından giydirildiği ve belediye içinde muhafaza edildiği iddiaları maksatlı olarak gündeme getirilmiştir.

İşleri güçleri algı yapmak olan ve Tarsus Belediyesi’nin yaptığı hiçbir güzel işi, hizmeti, girişimi ve halk yararına olan projelerini görmezden gelen tabir yerinde ise 3 maymunu oynayan sözde halkın menfaatlerini gündeme taşıyan kişiler yine kamuoyunu yanıltmaya yönelik çaba içerisine girdikleri bir kez daha gündeme gelmiştir.

 

………..…OOO…………..

ABDULLAH AKER BÖYLE İSTEDİ ..

TARSUS TA  KARTLAR YENİDEN KARILIYOR .

Demokrat Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı  Abdullah AKER'in MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT Lehinde yarıştan çekilmesi dengeleri alt üst edermi?. Seçimlerin sonucuna direkt etki edecek bu hamle kamuoyunda büyük yankı buldu. Katılım saat 10.30 da Aşiyanda..

 

……….…OOO…………..

MHP GENÇLİK BULUŞMASI

MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT Bugün gençlerle buluşuyor. Tat bugün saat 13.30 da Aşiyan 2 de Gençlerle buluşacak projelerini anlatacak.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar