Subscribe Us


28 -29 MART 2024-TARSUS MEKTUBU


 

28 MART 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

BAŞKAN BOZDOĞAN’IN MAKAM ARACINI KURŞUNLADILAR.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Bozdoğan'ın makam aracına pompalı tüfekle saldırı yapıldı..

Bir programa katılmak üzere Tarsus'un Yüksekköy mahallesine giden Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Bozdoğan araçtan indikten sonra makam aracı pompalı tüfekle kurşunlandı.

Şans eseri kimsenin yararlanmadığı olayda jandarma eylemi yapanları aramaya başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise başka yerdeki programı esnasında öğrendiği olayı şiddetle kınarken "kimse bizi yolumuzdan alamayacak" dedi.

 

………..…OOO…………..

TAT MEDYADDA CANLI YAYIN

KONUĞU OLDU

MHP Tarsus Belediye Başkan adayı  Mahmut Tat, Medyad’da canlı  yayın konuğu oldu. Enine boyuna proğramında soruları cevaplandırdı.

 

………..…OOO…………..

MHP ADAYINDAN BÜYÜK

İFTAR BULUŞMASI

MHP Tarsus Belediye Başkan adayı  Mahmut Tat bugün büyük iftar buluşması yapıyor. Tat, bugün saat 18.00 de Cumhuriyet alanında halkla büyük iftar buluşmasında bir araya gelecek.

………..…OOO…………..

BÜYÜK İLÇELER GÜVEN VE DÖNÜŞÜM PROJESİ

Tarsusta Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ başkanlığında ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi 2020, 2021, 2022, 2023 Yılı Eylem Planları faaliyet sonuçları değerlendirilip, 2024 Yılı Eylem Planı değerlendirilip kararlaştırıldı.

 

………..…OOO…………..

TARSUS DOĞA KORUMA VE MİLLİ

PARKLARA ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ; Tarsus Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğini ziyaret ederek, yürütülen hizmetlere dair Kurum Şefi Özlem KÖKÇÜ'den bilgi aldı

………..…OOO…………..

AKYÜZ ORMAN İLŞETMESİNDE

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ; Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek, yürütülen hizmetlere dair Orman İşletme Müdürü Muhammet KÖSE'den bilgi aldı.

………..…OOO…………..

( TARDOBDER) BAŞKANI ÜMRAN YILDIRIM,

AKYÜZÜ ZİYARET ETTİ

Tarsus'ta Doğup Büyüyenler Derneği ( TARDOBDER) başkanı Ümran YILDIRIM ve Dernek Yönetimi; Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

……….…OOO…………..

KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Toroslar ve Mezitli ilçelerinde (2) şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların iş yerinde arama yapan ekipler; (1080) paket kaçak sigara ve (51) adet elektronik sigara ele geçirdi. Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü

……….…OOO…………..

SEÇER TARSUS TSO DA

Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Tarsus TSO ve Tarsus TB organ üyeleri ile meslek kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılımıyla kentin ekonomisinden sosyal hayatına, fiziki şartlarının iyileştirilmesinden altyapısına kadar her konudaki beklentiler değerlendirildi.

Toplantının açılışında konuşan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, ortak akıl ve siyaset üstü bir yaklaşımla bu buluşmaları önemli bulduklarını ifade ederek, yerel dinamiklerin kentin kalkınması için lokomotif görev üstlenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Koçak, Tarsus ortak paydasında buluşmaya ve her türlü işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Tarsus için önümüzdeki 5 yıllık hedeflerini anlatarak, kente değer katacak projelerini paylaştı.

 

 

……….…OOO…………..

KOCAMAZ ve MEHMET YUNUS SEVEN CANLI YAYINDA

28 Mart 2024 Perşembe günü  saat 11.00'de, Akkoza Medya’nın hazırladığı “Açık Oturum” Programının Canlı Yayın Konukları İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin KOCAMAZ ve İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus SEVEN olacaktır.

Yerel seçimlere sayılı günler kala gerçekleştireceğimiz bu programı sakın kaçırmayınız.

……….…OOO…………..

 

 

29 MART 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

KOCAMAZ, TARSUS’TA AKKOZA

MEDYADA CANLI YAYINDA KONUŞTU

İyi Parti Mersin milletvekili Tarsus’lu Burhanettin Kocamaz dün Akkoza Medya da canlı yayına çıktı. Yayında İyi Parti Tarsus belediye başkan adayı Dr. Mehmet Yunus Seven de yer aldı.

……….…OOO…………..

KOCAMAZ, “”BELEDİYE LAY LAY

LOMLA YÖNETİLEMEZ”

İyi Parti Mersin milletvekili Tarsus’lu Burhanettin Kocamaz 4 dönem Tarsus’ta bir dönemde Mersin Büyükşehirde olmak üzere 5 dönem belediye başkanlığı yaptıklarını anlattı.

“Belediye başkanlığı zor ve meşakkatli bir görev. Başkan olunca kendinizi millet için feda ediyorsunuz. Milletimizde bize 5 kez teveccüh gösterdi.

Mersin Büyükşehirde ikinci dönemi de kazanacaktım. Ama bir sihirli el çıktı bizim adaylığımızı engelledi.

Mersin’i kazanacaktım, kaybettiler. Tarsus  en az 10 yıldır hizmet alamıyor. Yapılan ufak işleri bile hizmet diye sayıyorlar. Biz onları yapınca rutin hizmet diye listeye bile eklemiyorduk. Başkanın vizyonu olacak, kenti ve insanları sevecek.Başkanın kenti temsil yeteneği olacak. Tüm eksiklikleri çözmek için başkanın var gücüyle çalışması gerek. Ben 5 dönem belediye başkanlığı döneminde hiç rahat uyku uyuyamadım. Hep aklımda yönettiğimiz kent vardı.  Belediye başkanlığı kutsal bir görev ve layıkıyla yapılmalı. Belediye lay lay lomla yönetilemez. Bugün Mersin ve Tarsus yönetim bakımından hak ettiği yerde değil. Vizyon eksikliği var. Başkanlar projeleri olmadan geliyorlar. Ben ilk seçilirken üç büyük proje ortaya koydum. Çok şükür hepsini yerine getirdim..”

……….…OOO…………..

SEVEN “İYİ PARTİ

SEÇİME ORTAK OLDU”

 İyi Parti Tarsus belediye başkan adayı Dr. Mehmet Yunus Seven “biz Tarsus halkı için mücadele veriyoruz.Yerelde iktidara gelince tüm siyasi partilere mensup  herkessi kucaklayacağız. Tarsus’ta yaşayan herkesin belediyesi olacağız” dedi.

Yunus Seven “Tarsus’u Türkiye’nin gözbebeği yapacağız” dedi.

……….…OOO…………..

BBP Lİ ALİ ATAY

“OYLARIMIZ YÜKSELİŞTE”

Büyük Birlik Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali ATAY “Tarsus'un Geleceği İçin Birlikte Yükseliyoruz.

Siz de Yükselişimize Katılın! Destek İçin Oyunuzu Kullanın.” diyerek seçmenleri sandığa gitmeye çağırdı.

……….…OOO…………..

MURAT GÜL VE TARSUS FINDIK LAHMACUNU

TV’DE   TANITILIYOR

Murat Gül “Mert Savaşın hazırlayıp sunduğu rehberle keşfet programının konuğu olduk . Tarsus’a özgü lezzetlerimizi tanıttık...” dedi.

……….…OOO…………..

MÜFTÜ AKÇAY, DEVLET HASTANESİ

BAHÇESİNE YAPILAN MESCİTTE

Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Yeni Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan mescit inşaatını inceledi.

Akçay, inşaat çalışmaları süren  Mescidde kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğunu belirterek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

……….…OOO…………..

ŞEHİT HALİL ÖZDEMİR

DUALARLA ANILDI

Tarsuslu Şehit Jan. Yüzbaşı Halil Özdemir dualarla anıldı. 27.03.2016 yılında Mardin Nusaybin’de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir, Mersin Büyükşehir Koordinasyon sorumlusu Soner Yetgin, Büyükşehir başkan vekili Ali Uyan ve Özdemir ailesi tarafından kabri başında anıldı.

……….…OOO…………..

İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANI

KAYMAKAMA BİLGİ VERDİ

Tarsus ilçe Seçim kurulu başkanı (müdürü) Bülent Koca kaymakam Mehmet Ali Akyüz’ü ziyaret etti.

Bülent Koca, kaymakama yeni görevinde başarılar diledi, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar