Subscribe Us


“MERSİNLİ KADIN USTALAR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Mesleklerin cinsiyeti olmaz’ anlayışıyla hayata geçirdiği meslek edindirme kursları, her geçen gün kalifiye eleman yetiştirmeye devam ediyor. Kadınların, istihdamın her alanında yer alabilmesi için ‘Her işe hakkımız var’ sloganıyla ‘Mersinli Kadın Ustalar’ projesini hayata geçiren Büyükşehir, eğitimleriyle kadınların istihdama katılmasına olanak sağlıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Tırmıl Mercek’te gerçekleştirdiği ‘Mersinli Kadın Ustalar Tanıtım Toplantısı’ ile Türkiye’ye örnek olacak projeyi duyurdu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de toplantıya katılarak Mersin’in kadın ustalarıyla buluştu.

 

Görev süreleri boyunca kadınların çalışma hayatındaki var olma mücadelesine destek vermek için çalıştıklarını söyleyen Seçer, bundan sonra da bu yönde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Mersin Büyükşehir’in kentte yaşayan herkesin belediyesi olduğunu vurgulayan Seçer, yapılan hizmetlerin de halkın vergisiyle yapıldığını belirtti.

 

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Seçer, Mersin halkına güvendiklerini belirterek, “Çünkü gece gündüz kalbimizle, sizlerin sevgisiyle ve memleket aşkıyla çalıştık. Önümüzdeki 5 yıl da yine sizlerin desteğiyle, sizleri kalpten severek ve sizlere saygı duyarak hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar