Subscribe Us


Yeni Mersin İdman Yurdu rakibi lider Eroksporla 2-2 berabere kaldı.


 TFF 2. lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçında evinde lider Erokspor'u ağırlayan  Yeni Mersin İdman Yurdu rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 

Bu sonucun ardından lider Esenler Erokspor puanını 60'a, Mersin İdman Yurdu ise 51'e yükseltti. Yeni Mersin İdman Yurdu 6 Mart Çarşamba günü deplasmanda HES İlaç Afyonspor'un konuğu olacak.

Maç golle başladı. Başlama vuruşunun ardından konuk takımın golü geldi. Soldan ceza sahası içine gönderilen topa düzgün vuran Alper takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu çabuk atlatan Mersin İdman Yurdu beraberlik golünü 17. Dakikada penaltıdan buldu. Onur Arı'nın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yasin Elmas düşürüldü hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ferhan topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-1... Golden sonra her iki takım da kontrolü futbolu tercih ederken konuk takım 35. Dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Mustafa Pektemek sağ taraftan ceza sahasına girip topu Onur Eriş'e bıraktı ancak Oğuz Özden araya girip topu kornere attı. Savunmada çıkmakta zorluk çeken Mersin İdman Yurdu karşısında konuk takım üstünlük golünü Maksut Taşkıran ile buldu. Ali Yavuz Kol'un ceza sahasına pasını çok iyi değerlendiren Maksut Taşkıran takımını 2-1 öne geçirdi. Golden sonra hakeme itirazlarda bulunan yöneticilerden Ümit Saltık kırmızı kart gördü. İlk yarı konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

MİY 2. Yarıda 1 gol bulup maçı 2-2 berabere bitirdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar