Subscribe Us


ONE MORE İNTERNATIONAL SEMİNERİNE BÜYÜK İLGİ


HABER- YAKUP BONCUK- Tarsus’ta One  More internatıonal seminer düzenledi. Bitkisel enerji veren One More’nin kuruluş ve ürünleri tanıtıldı. Ashab-ı Kehf Uygulama Otelinde gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine Tarsus’tan toplantıyı organize eden Mersin-Tarsus sorumlusu Haluk Öner, grup liderlerinden Yunus Aksoy ve Ümmet Hazır konuşmacı olarak katıldı.

Haluk Öner “One More night glu içeriğindeki antik otlar, mineraller ve elementlerin oluşturduğu bileşimle kas ve dokularda enerji oluşturarak vücut direncini artırır. Bu seminerimizde One More liderlerimiz birçok konuda rahatsızlığı olan hemşehrilerimize bilgiler verip uygulamalı olarak gösterdi” dedi.

Daha sonra One More  grup liderlerinden Yunus Aksoy ve Ümmet Hazır konuşarak bilgiler verdi. Ümmet Hazır “One More yüzde yüz Türk ve yerli malı bir şirkettir. 2014 yılında ticari hayatına başlayan şirketimiz temiz ve doğrudan satış sahası oluşturma misyonu ile faaliyetlerine başlamış olup bu misyonu kendine daimi hedef olarak belirlemiştir. Türkiye’nin yanısıra birçok ülkede temsilcilerimiz vardır. Ürün gamımızın yüzde 85’ini kendi bünyemizde üretmekteyiz. Global başkanımız Mustafa Erdil,  Global 2. başkanımız Sevcihan Saygılı Erdil satış deneyimlerini özgün  vizyon ve misyonlarıyla harmanlayarak sayısız başarıyla dolu bir yol haritası çizmişlerdir” dedi.

Hazır, insanların rahatsızlık duydukları belfıtığı, çeşitli ağrılar, migren,şeker,eklem yerlerindeki sıvı kaybı gibi hastalıkları ameliyata gerek olmadan enerji veren bir bantla çözdüklerini anlattı ve bu bantları kullananları sahneye davet ederek yararlarını bizzat anlatmalarını istedi.  Seminere ilk kez katılan birçok kişiyi de bantın özelliklerini ve verdiği enerji gücünü uygulamalı anlatan  Hazır “Bizlere katılan  arkadaşlar rahatsızlıklarını uygulama ile giderirken, bunun yanı sıra pazarlama tekniği ile parada kazanmaya başlayabilirler. Bizleri One  More internatıonal  olarak sosyal  medyadan ve veb sitelerimizden takip ederek daha geniş bilgi sahibi olabilirsiniz” dedi.

Seminere katılanlar ise akşam Yıldırımlar Otantik de akşam yemeğinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

 





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar