Subscribe Us


Tarsus Anıt Lions Kulübü engelllerle iftarda buluştu

TARSUS-HABER-Tarsus Anıt Lions Kulübü olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel Ramazan Ayı İftar Yemeği organizasyonumuzu Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi’nin Tarsus Parkı içinde yeralan yerleşkesinde 165 kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Başkan Piyale Çataklı '' Bu yıl 11. kez gerçekleştirdiğimiz ve hep birlikte duaların okunması ile başlayan iftar yemeği organizasyonumuzda Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi , Görme Engelliler Derneği Tarsus Şubesi ve Talasemi Derneği Tarsus Şubesi Dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte Tarsus Anıt Lions Kulübü Dönem Başkanımız Sn. Ln. Piyale Çataklı , Kulüp Yönetim Kurulu üyelerimiz Sn. Ln. Elife Aslan , Sn. Ln. Ganime Bilgen , Sn. Ln. Hatice İnal ve Sn. Ln. Banu Batır katılım sağladı .

Geniş katılımlı İftar Yemeği organizasyonumuzda Kulüp Başkanımız ve üyelerimiz yemeklerin mekana transferinden itibaren yemek masalarının hazırlanması ,yemek servisinin yapılmasına dek tüm süreçte hep birlikte çalıştılar .

İftar Yemeği programında Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Sn. Ali Çelik Kulüp Başkanımıza ve üyelerimize günün anısına Tarsus’u anlatan birer kitap hediye etti . Kulüp Dönem Başkanımızdan “Anı Defteri” ne duygu ve düşüncelerini yazmasını da isteyen Ali Çelik Başkan ve tüm konuklarla keyifli sohbetlerin yapıldığı programımızın başarılı şekilde tamamlanması hepimizi çok mutlu etti.

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliğinin ( ULKB) ana hizmet konularından birisi olan “ Açlık Projesi “kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılarak bizlere güç veren tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyor daha nice güzel etkinlikte birlikte olmayı diliyoruz .'' dedi.

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR

Tarsus Anıt Lions Kulübü

2023-2024 Dönem Başkanı

Ln. Piyale Çataklı

 


EKLEYEN. YAKUP BONCUK

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar