Subscribe Us


11 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU


 

11 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUS’LULAR  İSRAİL’İ KINAMAK İÇİN MERSİN’E GİDİYOR

 Katil İsrail’in Filistin’de yaptığı insanlık dışı katliamları kınamak için bugün Mersin’de büyük bir protesto mitingi yapılacak. Tarsus Davet ve Kardeşlik Vakfı üyeleri de Mersin’e giderek eyleme katılacak. Mersin’deki eylem 11 Haziranda (bugün) Saat  18.00 de başlayacak. Protestoya Tarsus’tan da çok sayıda duyarlı  vatandaş giderek katılacak.

 

……………..OOO……………..

EMEKLİLER MERSİN’E GİDİYOR

Tarsus Emekli Evi bünyesinde üye olan Tarsus’lu üyeler bugün Mersin’e gidiyor.

Mersin Büyükşehir belediyesinin Yenişehir emekli evindeki üyelerden oluşan Gönülden Sesler Korosu yaz nağmeleri konserini bugün yapacak. Mersin’de saat 20.00’de Mezitli Kültür Merkezinde yapılacak etkinliğe Tarsus’tan saat 18.30 da otobüs kaldırılacak.

 

……………..OOO……………..

BAŞKAN BOLTAÇ İLK NİKAHINI KIYDI

Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç, Karslı ve Çil ailelerinin evlatları Burcu Karslı ve Mehmet Çil'in nikah törenine katılarak görevdeki ilk nikahını kıydı.

May Life Plaza'da yoğun katılımla gerçekleşen törene Mersin Objektif Haber muhabiri olan gelin Burcu Karslı'nın basın camiasından yakın çevresi de katılım sağladı. Törende konuşma yapan Başkan Boltaç; "Siz bir elmanın iki yarısısınız, birbirinizi tamamlıyorsunuz. Birbirinizin kıymetini bilin. Bu başkanlık dönemimde kıydığım ilk nikah size uğur getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

 BAŞKAN GELİN DAMATLA OYUN OYNADI 

Nikah töreninin ardından, kutlamalar başladı. Başkan Boltaç, gelin Burcu Karslı ve damat Mehmet Çil ile birlikte sahneye çıkarak oyun oynadı. Bu samimi ve eğlenceli anlar, törene katılan herkesin yüzünde gülümsemeler yarattı. Başkan Boltaç'ın oyun sırasında sergilediği performans, davetliler tarafından büyük beğeni topladı ve törene ayrı bir renk kattı.

……………..OOO……………..

BAŞKANIN HAKLA İLETİŞİMİ TAKDİR TOPLADI 

 Başkan Boltaç'ın ilk nikahını kıyması ve ardından gelin ve damatla oyun oynaması, törene katılan herkesin hafızasında unutulmaz bir anı olarak yer aldı.

Tören sonrası yapılan açıklamalarda, katılımcılar Başkan Boltaç'ın halkla olan bu sıcak ve samimi iletişiminin takdire şayan olduğunu dile getirdiler.

Davetliler törenin ardından Başkan Boltaç ile hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdiler. Başkan Boltaç'ın katılımı ve ilk nikahını kıyması, hem Karslı ve Çil aileleri için hem de tüm davetliler için unutulmaz bir anı oldu.

 

……………..OOO……………..

TARSUS BELEDİYESİNDEN

BUGÜN ÜCRETSİZ KOMEDİ OYUNU

Tarsus Belediyesi bugün bir  Komedi  oyunu getiriyor.

Süheyl ve Behzat Uygur’un Şarkılı İnteraktif 

Komedi Oyunu “HEY GİDİ GÜNLER” ile

 kahkaha dolu bir akşam sizleri bekliyor..

Tarih. 11 Haziran Salı –Saat.20:00

Yer.St. Paul Meydanı Tarsus

………..…OOO…………..

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN ULUSLAR ARASI

 ASHAB-İ KEHF ANADOLU İMAM HATİP

LİSESİ’NDE ÖĞRETMEN VE

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Tarsus ‘ta Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya geldi. Vali Pehlivan, İlimizde yürütülmekte olan eğitim ve öğretim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, idareci ve öğretmenlerin sürece ilişkin tespit, görüş ve önerilerini dinledi, bilgiler aldı, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Okul eğitim almakta olan öğrencilerle görüşen ve bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, yemekhanede öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.

 

……….…OOO…………..

TARSUS’TA GÖZLERİN BENİM OLSUN

ŞARKILAR SENİN OLSUN KONSERİ

Tarsus’ta faaliyet gösteren İnleyen Nağmeler Musiki Derneği bugün akşam  güzel bir konsere ev sahipliği yapacak.

Nikah salonunda saat 20.00 de “Gözlerin benim olsun,şarkılar senin” adını taşıyan konserde koroyu şef Mehmet Tevfik Utku yönetecek. Başkan Feryal Seydan Bulut tüm türkü dostlarını bugünkü konsere davet etti. Yaza merhaba diyen dernek üyeleri yine güzel bir konserle kulaklarımızın pasını silecek. Şimdiden kendilerini tebrik ediyoruz.

 

……….…OOO…………..

TARSUS’TA GENÇ GİRİŞİMCİLER AÇILIŞI

Tarsus’ta Çukurova  Genç Girişimci iş insanları Derneğinin Tarsus şube açılışı 11  Haziran günü (bugün) saat 18.00’de yapılacak. Tarsus ticaret ve  Sanayi Odasında yapılacak açılış için davette bulunan Tarsus Şube başkanı İbrahim Enes Yalçın ve Çukurova Genç Girişimci iş insanları Derneği başkanı Sibel Gelbul, tüm işadamlarını açılış ve kokteyle davet etti.

……….…OOO…………..

TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLAR

DERNEĞİNİN ADI DEĞİŞTİ

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Derneğin adının değiştiğini söyledi. Dün toplanan muhtarlar tüzüklü genel kurul yaptı. Derneğin adı Mersin-  Tarsus  Muhtarlar Derneği olarak değiştirildi.

……….…OOO…………..

TARSUS HALK EĞİTİMDE  DUYGULU

FOTOĞRAFLAR SERGİSİ

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Tarsus Halk Eğitim Merkezinde Fotoğraf kursiyerlerinin sergisine katıldı. Duygulu Fotoğraflar sergisi bugün dahil 2 gün açık kalacak.

……….…OOO…………..

MUSALLAGÜCÜ ŞAMPİYON

Tarsus amatör futbol takımlarından Musallagücü 2. Kümede şampiyon olup 1. Kümeye çıktı. Takım ekibi, şampiyonluğu kurucu başkan merhum Yusuf Gengeç’e armağan etti.

Kulüp yönetimi ‘’Mahallemiz Takımı Musalla Gücü Namağlup olarak Ligi'nde Şampiyon olmuştur. 1.Amatör Küme Ligine yükselen Takımımız Musalla Gücü ne Başarılar diliyoruz..

Ayrıca manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Akkoza Tarsus medya ekibine Erdal Alakaş  Abimize Teşekkür ederiz. Şampiyonluk Kutlamamıza Sponsor olan Aydın Aydın Artar’a Teşekkür ederiz. Bu vesile ile Takımımızın kurucusu Tuncay Gengeç ve Kemal Artar'a Allah'tan rahmet Diliyoruz. Bu kupa onların anısına Armağan olsun.’’ Dedi.

Her türlü zorluklara ,duygusal çöküşlere rağmen mücadele azmiyle şampiyon olan Musalla Gücünü kutlarız.

 

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk- Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar