Subscribe Us


14 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU


 

14 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

KARNE ALAN ÖĞRENCİYE DUATEPE’DE

ŞENLİK YAPILACAK

Tarsus’ta karne alan çocuklara  Duatepe mahallesi muhtarı Kemal Arslan hediye verecek.

Muhtar Arslan “(Bugün) 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 16.30’da Duatepe mahallesi muhtarlığı önünde tüm çocuklarımızla bir araya geleceğiz.  Sosyete palyaço oyunu ile etkinlik yapacağız. Herşey okuyan çocuklarımız için. Karnesini getirene hediyede vereceğiz” dedi.

……….…OOO…………..

REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİNİN

YIL SONU ETKİNLİKLERİ

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik kampında düzenlenen Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yıl sonu toplantısına katılım sağladı. Mesleki Gelişim Atölyeleri çalışmasında, ilçemizde görev yapan psikolojik danışman/ rehber öğretmenler alanında uzman akademisyen ve eğitmenler tarafından, çağdaş gelişmeler ışığında kişisel ve mesleki olarak kendilerini geliştirmelerine imkân sunan atölye çalışmalarında bir araya gelenlere hediyeleri ve teşekkür belgeleri Kaymakam AKYÜZ tarafından verildi.

………..…..OOO….…………..

 TARSUS KENT KONSEYİ’NİN  

GENEL KURUL HAZIRLIĞI

Tarsus’ta sivil insiyatif olarak kurulan Tarsus Kent Konseyi’nin  genel kurul hazırlığı devam ediyor. Kent Konseyi duyurusuna göre ilk toplantı bugün (14 Haziran günü) saat 14.30 da Asutay işhanı Güner Baykal toplantı salonunda yapılacak. Gerekli çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı 27 Haziran tarihinde saat 15.30 da aynı yerde yapılacak yeni yönetim ve başkan seçilecek.

………..…..OOO….…………..

TARSUS SU PARKINDA İNCELEME

Tarsus Belediyesine ait Tarsus Su Parkında başkan Ali Boltaç inceleme yaptı. Yeni sezon için açılış hazırlıkları yapılan Tarsus Su parkındaki son durumu inceleyen Boltaç, burada yetkililerden bilgi aldı. Burada gerekli tadilat yapılıp hijyen koşulları sağlanarak açılış yapılacak. Halktan uygun giriş ücreti alınarak hizmet verilecek.

………..…..OOO….…………..

TARSUS BELEDİYESİ 78 ADET

TAŞINMAZIN İHALELİ SATIŞINI YAPTI

Tarsus Belediyesinin sahibi olduğu 78 taşınmaz mal için canlı yayında ihale yapıldı. Talipli olanlar ihaleye girerek teklif verdi. 78  taşınmazdan kaçının  satıldığı  net olarak açıklanmadı.

……….…OOO…………..

TARSUS’TA KURBANLIK FİYATI

210 TL’YE KADAR DÜŞTÜ

16 Haziran Kurban bayramı ilk günü.. Bayram öncesi Tarsus’a kurbanlıklar gelmeye başladı. Yurdun dört bir yanından canlı hayvanlar Tarsus’a getirilerek  satışa sunuldu. Canlı hayvan kilosu Tarsus’ta 250- 270 TL arasında uygulanıyor. Büyük marketler fiyatı 210 TL ye kadar indirdi.

Tarsus’ta Belediye tarafından Tarsus’ta 4 yerde hayvan satış pazarı kuruluyor.

İşte Pazar yerleri:

1-Hürriyet mahallesi Yavuz Donat Bulvarı

2-Gazipaşa mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi kesişimi

3-Fevzi Çakmak mahallesi-Kuvayi Milliye Parkı arkası

4-Ulubatlı Hasan bulvarı, Mersin BŞB Mezbahane yanı

 

……….…OOO…………..

MHP MİLLETVEKİLİ TARSUS’A GELDİ

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal dün Tarsus’a gelerek bir dizi ziyaretler ve incelemeler yaptı. Uysal ile birlikte il başkanı da kentimize geldi. Tarsus ilçe başkanı ile birlikte Otizm Derneği, Sakatlar derneği ve MHP ilçe binasını ziyaretler gerçekleştirildi.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk- Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar