Subscribe Us


18 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU


 

18 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUSTA ŞEHİT YAKINLARINA ZİYARET

Kurban Bayramı dolayısıyla; Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ile 161 Şehit yakını ve Gazimiz ziyaret edilip, Kurban Bayramları kutlanarak hediyeleri takdim edilmiştir.

………..…OOO…………..

KENT KONSEYİ YENİ BAŞKANI MUSA CEYLAN’DAN TEŞEKKÜR

Tarsus Kent Konseyi Genel Kurulunda Başkanlık görevine seçilmemde desteklerinden dolayı Konseyimizin bileşeni olan tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ederim

………..…OOO…………..

KAYMAKAM JANDARMANIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Jandarma Teşkilatı’nın 185’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet GÜLER'i makamında ziyaret ederek, teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı. Ziyaret esnasında Kaymakam AKYÜZ'e, Garnizon Komutanı Yzb. Volkan GÖÇMEZ'de eşlik etti.

……….…OOO…………..

ÇAMLIYAYLA’DA KAZA 1’i AĞIR 11 YARALI

Çamlıyayla ilçesinde Kesecik Mahallesinde Wolkswagen crafter tipi sürücüsü öğrenilemeyen 33 ATY 356 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.

Olay yerine 112 sağlık, Emniyet ve Büyükşehir itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk gelen bilgilere göre biri ağır, 11 kişi yaralandı.

……….…OOO…………..

TARSUS'TA CİNAYET 1 ÖLÜ

Tarsus ‘ta  dün gece saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ali A. (30) isimli genç, Kavaklı Mahallesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ali A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.KAYNAK Tarsushabermedya

……….…OOO…………..

" TARSUS SU PARK’’ AÇILDI

Tarsus Belediyesi’nin Yüzme Havuzu, Tarsus Su Park açıldı. Havuz  18 Haziran 2024 Salı günü bugün  açıldı. Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için harika bir fırsat sunan bu tesis, bayram haftasına özel programıyla dikkat çekiyor.

……….…OOO…………..

- BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’TA

KURBAN KESİM NOKTALARINDA İLAÇLAMA

 İŞLEMİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü ilaçlama birimi ekipleri, Kurban Bayramı boyunca da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir İlaçlama Birimi ekipleri, kurbanlık satış ve kesim noktaları olan Tarsus merkez Bağlar Mahallesi, Hürriyet ve 82 Evler Mahalleleri bölgesinde karasinek ve diğer haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama faaliyetini yerine getirdi.

Gülek ve Yenice bölgesinde de ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir ekipleri, kent merkezinde de başta Yarenlik Alanı olmak üzere yoğunluk yaşanan bölgelerde de yine karasinek ve diğer haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama gerçekleştiriyor.

 

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk- Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar