Subscribe Us


22 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU


 

22 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUS’TA  EKMEK 10 TL OLUYOR

Tarsus’ta ekmek fiyatlarında  yeni ayarlama yapılıyor. En son 9 TL olarak belirlenen ekmek fiyatı pideciler dışında uygulanamazken, yeni bir zam talebi daha geldi. Fırıncıların zam talebi üzerine MESOB ekmeğin fiyatını Mersin ve Çamlıyayla’da olduğu gibi Tarsus’ta da 10 TL’ye çıkardı. Belediye ekmeğinin 4.5 TL den 5 TL’ye çıkarılması yanında normal ekmek hala 7.5 TL’den satılıyor. Ancak fırıncılar arasındaki rekabet devam ettiği için bazı yerlerde ekmek 5 TL, bazı yerlerde 6 TL, bazı yerlerde ise 7.5 TL’den halka ulaştırılıyor. pide imal eden fırınlar ile çeşit ekmek üretenler  9 TL fiyatı uygularken yeni zamla ekmek fiyatı Tarsus’ta da 10 TL oldu. Yeni zamlı tarifenin ne zaman uygulanacağı henüz bilinmiyor.

……….…OOO…………..

TARSUS’TA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE

TAŞIMA ÜCRETİ ZAMLANDI          

Tarsus’ta şehir içi taşıma ücretleri zamlandı. Daha önce 14 TL olan  sivil taşıma ücreti 20 TL’ye çıkarıldı.  Öğrenci ücreti ise 15 TL’ye çıkarıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye otobüslerinde ise ücret 21.5 TL oldu.

Yeni zamlı tarifeden uygulamaya geçildi.

……….…OOO…………..

OPERA SANATÇISI TENOR SEDAT CAN

ÖZTOPRAK’A TARSUS’TAN TEBRİK

Dünyaca ünlü opera sanatçısı tenor Sedat Can Öztoprak’a Tarsus’lular  tebrikte bulundu. Sayısız ödüllere sahip olan Sedat Can’a Tarsus’taki kuzeni  gazeteci Uğur  Karagülmez, tebrik telefonu açarak  kutladı. Ayrıca Sedat Can’ın kendisinin başarısını sosyal medyasından paylaştı.

……….…OOO…………..

TABİT 2100 RAKIMA ÇIKTI

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu (TABİT) bayram ertesi uzun  turunu Çamlıyayla ilçesine yaptı. Gökhan Özberk başkanlığındaki tur ekibi Çamlıyayla’da Baştepe’ye çıktı. 1080 rakımlı Çamlıyayla’nın daha yüksek bölgesi olan Baştepe 1100 rakıma kadar çıkıyor. Bisikletçiler keyifli bir tur yaptı.

……….…OOO…………..

BOLTAÇ SEMT PAZARINDA

Tarsus Belediyesinin  birimlerini, Yeşilyurt Semt Pazarı’nı ve esnaflarımızı ziyaret eden başkan Ali Boltaç vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Boltaç ‘’Halkımızın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap verebilmek adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.’’ Dedi.

……….…OOO…………..

TARİHİ MAÇ , DEV EKRANDA..

Tarsus  Atatürk Gösteri Merkezi'nde bugün saat 18. 00'da buluşuyoruz ve Türkiye-Portekiz maçında Milli coşkumuzu birlikte yaşıyoruz.

Sandalyeni kap , Bayrağını al, zafere ortak ol.

……….…OOO…………..

TARSUS’TAN ŞEHİDE TAZİYE

Tarsus Belediye başkanı Ali Boltaç ‘’Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’a Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun!’’ dedi.

……….…OOO…………..

KAYMAKAMDAN JANDARMAYA ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ ve İlçe Protokolü, Tarsus/Çamtepe Jandarma Uygulama Noktası ve Tarsus/Batı Gişeleri Polis Uygulama Noktasını ziyaret etti.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk- Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar