Subscribe Us


23 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU


 

23 HAZİRAN 2024-TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUSLULAR DEV EKRANDA MAÇ İZLEDİ

Tarsus’lular yaz sıcağında dev ekranda  Milli maçı büyük bir heyecanla izleme imkanı buldu. Tarsus Belediyesi Atatürk gösteri merkezinde dev ekran kurarak halkımızın milli heyecan yaşamasını sağladı. İlk maçta Gürcistan’ı 3-1 yenen milli takımımız ikinci maçta Portekiz ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta 3-0  yenilsek de gruptan çıkma iddiamız sürüyor.

……….…OOO…………..

BOLTAÇ: MORALLERİ BOZMAK YOK..

Tarsus belediye başkanı Ali Boltaç, Portekizle oynadığımız Milli maçı halkla izledi.
Boltaç  ‘’Hatalarımızdan ders alıp gruptan çıkacağız.Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynayacağı maçta yine Dev ekranda buluşmak dileğiyle’’ dedi.

……….…OOO…………..

MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİİZLEME KOMİTESİ OLUŞTURULDU

Tarsus’ta  Mevsimlik Tarım işçilerini izleme komitesi oluşturuldu. Konu hakkında bilgi veren Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı “Mevsimlik Tarım işçilerini izleme komitesi oluşturuldu” dedi.

……….…OOO…………..

TAGGİAD “TARSUS’A KATMA

DEĞER KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kısa adı Taggiad olan Tarsus Genç Girişimci iş adamları  Derneği başkanı Kağan Topaloğlu  “amacımız Tarsus’a katma değer kazandırmaktır” dedi. Topaloğlu dernek olarak genç ve güzel fikirleri olan işadamlarını bulup yatırımcılarla buluşturup katma değer kazanmak olduğunu belirtti.

……….…OOO…………..

TABİT EKİBİ YAKINDA KKTC’YE GİDECEK

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu (TABİT) bayramı dolu dolu geçirdi. Çamlıyayla ve Baştepe gezisinden sonra ekip şimdi yakında KKTC’ye gitmeye hazırlanıyor. Gökhan Özberk başkanlığındaki tur ekibi yakında KKTC’ye giderek kamp yapacak.

 

……….…OOO…………..

TARSUSLU ESNAF GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Makam mevkii esnaflarımızdan  sevgili Tufan Erbil  kardeşimizi  kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Mekanı cennet bahçelerinde nurlar içinde olsun inşallah🙏Rahmet ve Sabırlar diliyoruz.

 

……….…OOO…………..

TARSUS’TA DA İSTENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi bünyesinde hizmet veren ‘Otizm Aile Danışma Merkezi’ danışmanları, özel bireylerin ailelerine bir dizi eğitim vermeyi sürdürüyor. Merkezden faydalanan ailelere hayatlarının her anında destek olmayı sürdüren ekipler, ‘Otizmli Çocuklarda Davranışçı Bakış Açısıyla Tuvalet Becerileri Kazandırma’ eğitimi verdi. Tarsustada eğitim verilmesi istendi.

……….…OOO…………..

BAKKALLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı  Oktay Yılmaz üye esnafları ziyaret ediyor.
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı  Oktay Yılmaz ‘’Kıymetli üyelerimize ziyaretlere devam ediyoruz hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim ‘’ dedi.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler.

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk- Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi         

……….…OOO…………..


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar