Subscribe Us


SİLİFKE BELEDİYESİ, TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


 Silifke Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, meclis birinci başkanvekili İsmet Bulut başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek okunarak karara bağlandı.


 

Silifke Belediye Meclisi, Temmuz ayı meclis toplantısında 6 gündem maddesini görüşerek, karara bağladı. Meclis, Temmuz ayı olağan meclis toplantısında bir önceki toplantıya ait (3 ve 7 Haziran 2024 tarihli) toplantı tutanaklarının okunup oylanması, 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali Kutlama Komitesinin belirlenmesi, Belediye ile Mersin Üniversitesi Silifke Meslek Yüksek Okulu arasında Silifke Kültür-Sanat ve Eğitim Merkezi ve Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri İşbirliği Protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülmesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden gelen evrakın görüşülmesi, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliğine üye olunması ve üye seçilmesi, Dilek ve Temenniler bölümünden oluşan 6 maddelik gündemi karara bağladı.

Silifke Belediye Meclisi birinci başkanvekili İsmet Bulut, meclis toplantısı sonrasında alınan kararların kentimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak oturumu sonlandırdı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar