Subscribe Us


TARSUS VE ANAMUR EMEKLİ EVİ’NDE DE EĞLENCE

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Emekli Evlerinde ‘Emekliler Haftası’ dolayısıyla Tarsus dahil  etkinlik dizisi gerçekleştirdi.

Merkezde Halkkent, Yenişehir ve Mezitli Emekli Evi’nin yanı sıra, Tarsus ve Anamur Emekli Evi’nde de eğlenceli organizasyonlar düzenleyen Büyükşehir, yaş almışların hem keyifli vakit geçirmesini hem de moral bulmalarını sağladı. Etkinliklerde pasta keserek kendi haftalarını kutlayan yaş almışlar; Türk Sanat Müziği ile geçmişe giderken, oyun havaları eşliğinde de gönüllerince eğlendi. 

 

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra tur, geziler ve eğitim programları düzenleyerek yaş almış yurttaşların emeklilik sonrasında toplum içinde daha aktif olmalarını ve yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Emekliler Haftası’ dolayısıyla etkinlik dizisi gerçekleştirdi.

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezde Halkkent, Yenişehir ve Mezitli Emekli Evi’nin yanı sıra Tarsus ve Anamur Emekli Evi’nde de eğlenceli organizasyonlar düzenleyen Büyükşehir, yaş almışların hem keyifli vakit geçirmesini hem de moral bulmalarını sağladı. Etkinliklerde pasta keserek kendi günlerini kutlayan yaş almışlar; Türk Sanat Müziği eşliğinde geçmişe giderken, oyun havaları eşliğinde de gönüllerince eğlendi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar